vSherpa Magnézium-biszglicinát

Ennek a terméknek a segítségével a legjobban hasznosuló formában tudod pótolni a nélkülözhetetlen magnéziumot!

Fáradt és kimerült vagy? Izomgörcsöktől szenvedsz? Intenzíven sportolsz? Rosszul alszol? Vagy egyszerűen csak tisztában
vagy a magnézium fontosságával és a legjobban hasznosuló formát keresed?

Kiknek ajánljuk a vSherpa for focus étrend-kiegészítő terméket?

Kiknek segít leginkább ez a termék?

- tanulóknak / vizsgaidőszak előtt állóknak

- fokozott szellemi igénybevételnek kitett nőknek és férfiaknak

- 50 év feletti nőknek és férfiaknak

- gamereknek, akik nem elégedettek a teljesítményükkel

- meditálóknak, akiknek nehezen megy a fókuszálás

- sportolóknak, akik mentálisan is a maximumot kapják kihozni magukból

Akik szenvednek vagy küzdenek az alábbiakkal, azoknak gyors megoldás ez a termék:

- koncentrációzavar

- feledékenység

- memóriaromlás

- tanulási zavar

- időskori demencia

- szellemi hanyatlás

A 3 legfőbb ok, amiért érdemes megrendelned ezt a terméket:

1. Jelenleg nincs Magyarországon olyan étrend-kiegészítő termék, ami ezeket a hatóanyagokat ilyen kombinációban, ilyen mennyiségben tartalmazná.

2. Talán évek óta szenvedsz a memóriaromlástól. A termék megoldást kínál a memória, a figyelem és a koncentráció javítására, segíti a tanulást és fokozza a mentális teljesítményt.

3. A termékben található vitaminokkal hiányokat előzhetsz meg.

A 3 legfőbb ok, amiért érdemes vSherpa terméket rendelned:

1. 30 napos 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.

2. Megmutatjuk, hogy milyen külföldi tanulmányok támasztják alá egy-egy hatóanyag szerepét.

3. A termék gyártása innovatív, ellenőrzött körülmények között történik.

Mire nyújt megoldást?

A vSherpa for focus étrend-kiegészítő terméket azért alkottuk meg, hogy segítsen javítani az agyműködést, a mentális teljesítményt, az éberséget, a memóriát fokozott szellemi igénybevétel esetén is. A 100%-ban vegán termék 20 hatóanyagával tehát elsősorban a fókuszáltságot hivatott elősegíteni.

A termék alapját olyan vegyület (citikolin), aminosavak (L-arginin, L-taurin, L-tirozin, L-theanin) és ahhoz hasonló összetevő (acetil-L-karnitin), valamint a ginkgo biloba képezik, melyek segítik az agyi aktivitást és a tanulást, fokozzák a mentális teljesítményt, javítják a memóriát, a figyelmet, a koncentrációt és a hangulatot, valamint a motivációt. Mivel a lutein és a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához, így fontosnak tartottuk ezen hatóanyagok termékbe kerülését, hogy ellensúlyozzuk a képernyő előtt töltött idő káros hatását. Nem. Felejtettük el, hogy a cink mellé réz is kerüljön. Ezeken kívül természetesen nem maradhattak ki az olyan vitaminok sem, mint a C-, D-, E- és A-vitamin, illetve a B-vitaminok sem.

A termék GMP auditált üzemben, ellenőrzött körülmények között készült. Glutén-, laktóz-, GMO- és titán-dioxid mentes. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, színezéket vagy adalékanyagot. A kapszula anyaga: hipromellóz, mely ellentétben az állati zselatin kapszulával, teljes mértékben növényi eredetű.

Einklappbarer Inhalt

Mik a vSherpa for focus étrend-kiegészítő hatóanyagai?

CDP-Choline (citikolin): A citikolin egy, a szervezetben természetes módon előforduló vegyület, egy természetes ingerületátvivő molekula, amely az agyunkban képződik. Neurotranszmitterként, azaz kémiai hírvivőként működik az idegsejtek kommunikációjában. Növeli az agyi aktivitást, segíti a memória és kognitív funkció szabályozását. Támogatja az agyszövet fejlődését. Elengedhetetlen a tanulási folyamatokban és a memória visszahívásában. Képes fokozni a dopamin hormon szintjét is, ami a motivációért felelős hormon.

L-arginin: Az L-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav. Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid szintézisben van. A nitrogén-oxid javítja a vérkeringést, ezzel együtt pedig az oxigén-, a tápanyag-, a folyadék- és a hormonszállítást a sejtekhez. L-argininre az agyalapi mirigy megfelelő működéséhez is szükség van.

L-taurin: A taurin egy, a szervezetben természetes formában is megtalálható aminosav. A kor előrehaladtával azonban a szervezet taurin termelése sajnos csökken. Serkentően hat az agyműködésre, növeli a teljesítményt. Javítja az alvás minőségét és hozzájárul a stresszhormonok mennyiségének csökkentéséhez. Élénkítő hatás akkor keletkezik, amikor a taurint koffeinnel kombináljuk.

L-tirozin: A tirozin egy nem esszenciális aminsav. Fontos előfutára a neurotranszmittereknek és segít a testnek olyan vegyületek előállításában, amelyek szabályozzák a pajzsmirigy működését, az energia szabályozását és a hangulatot. Segíthet leküzdeni a fáradtságot és a depressziót, emellett a tirozin véd a stressz ellen és segít az energia és a mentális teljesítmény növelésében.

L-theanin: Az L-theanin egy aminosav, amely képes átjutni az ún. vér-agy gáton, tehát közvetlenül hatni az agyra. Javítja a memóriát, a figyelmet, a koncentrációt, segíti a tanulást. Emellett csökkenti a stresszt és a szorongást és segít jobban aludni.

Acetil-L-karnitin: Az acetil-L-karnitin egy aminosavhoz hasonló összetevő, mely pozitív hatással van az agy működésére. Javítja a kognitív funkciót, a memóriát és a hangulatot is. Képes növelni az állóképességet, segíti a gyors regenerálódást és a sejtek anyagcseréjét.

Ginkgo biloba: A ginkgo buliba fokozza az agyi vérellátást, ezáltal segíti a szellemi teljesítőképességet, a memóriát és a koncentrációképességet.

Lutein: A lutein antioxidáns hatása hozzájárulhat a szemlencse és a retina védelméhez, a normál látás fenntartásához. Segíti a szem egészségének megőrzését.

Cink: A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, valamint a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához, továbbá a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. Ezenfelül a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Réz: A réz hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezen kívül a réz hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

D-vitamin: A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. Továbbá a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódásban.

C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Továbbá a C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve fokozza a vas felszívódását.

E-vitamin: Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, úgy mint a D-, A- és K-vitamin. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A-vitamin: Az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint hozzájárul a normál látás fenntartásához is. Az A-vitamin részt vesz a normál vasanyagcserében és szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.

B1-vitamin: A B1-vitamin, vagy más néven tiamin hozzájárul az idegrendszer és a szív megfelelő működéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Ezen kívül a B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

B2-vitamin: A B2-vitamin, vagy más néven riboflavin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Továbbá hozzájárul a nyálkahártyák, a vörösvérsejtek és a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint a normál látás fenntartásához.

B3-vitamin: A B3-vitamin, vagy más néven niacin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

B5-vitamin: A B5-vitamin, vagy más néven pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ezen kívül a B5-vitamin részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban.

B6-vitamin: A B6-vitamin részt vesz a normál cisztein-anyagcserében, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében. Hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Továbbá hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

B12-vitamin: A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a normál vörösvérsejt-képződéshez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 

Mennyibe kerül a vSherpa for focus étrend-kiegészítő?

A termék fogyasztói ára: 11.880.- Ft / doboz

A vSherpa for focus étrend-kiegészítő készítmény dobozonként 90 db vegán kapszulát tartalmaz.

Ajánlott adagolás

Adagolás: naponta 3 kapszula bő folyadékkal

OGYÉI notifikációs szám

OGYÉI notifikációs szám: 27534/2021

OGYÉI: Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A terméket száraz, hűvös helyen tárolja, hogy minőségét megőrizze a dobozon jelzett időpontig.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Azt étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A vSherpa for focus étrend-kiegészítő magyarországi GMP auditált üzemben készül. GMP: Good Manufacturing Practice, azaz Helyes Gyártási Gyakorlat. Alkalmazása a gyógyszeriparban terjedt el. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye. Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés. A GMP követelményei a gyártáson kívül a minőségellenőrzésre is vonatkoznak. A gyártási és ellenőrzési adatokat dokumentálni kell és az adatokat meg kell őrizni, így azok visszakereshetőek.

A fent olvasható leírásban a termékösszetevők azon hatásait emeltük ki, amelyeket relevánsnak véltünk abból a szempontból, amiért az adott összetevő a termékfejlesztés során a termékbe került. Emellett fontos hangsúlyoznunk, hogy a hatóanyagokra vonatkozó állítások szakirodalmi írásokból vett megállapítások, melyek az említett hatóanyagra vonatkoznak és nem a terméknek tulajdonítunk ilyen hatást. A korrekt tájékoztatás jegyében kiemelnénk még, hogy a vSherpa for focus egy étrend-kiegészítő termék - ahogy a megnevezésben is szerepel - és nem gyógyszer. Nem alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.