vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin

Ennek a terméknek a segítségével egyszerre jutsz 4000 nemzetközi egységnyi D3-vitaminhoz, a napi ajánlott K2-vitamin 100%-hoz és 750 mg C-vitaminhoz, mindez napi 1 db vegán kapszulában!

Hogyan is van hatással az életedre ez a három hihetetlen vitamin? Egyensúly. Harmónia. Optimalizálás. Ez a három szó a kulcsa annak, hogy miért a D3-, K2- és C-vitamin kombinációja a modern étrend-kiegészítők pillérei.

Miért érdemes a vSherpa D3-, K2- és C-vitamin étrend-kiegészítőt választanod?

Először is, nézzük meg a tudományos alapokat. A D-vitamin, különösen a D3-vitamin, amely a legaktívabb forma, esszenciális szerepet játszik az egészségünkben. A 4000 NE D3-vitamin napi bevitelével az alábbi előnyöket élvezheted:

 1. Erősebb Csontozat: A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor felszívódásának optimalizálásához, ami nélkülözhetetlen az erős csontok és fogak kialakításához.
 2. Megfelelő Immunválasz: A D3-vitamin segít az immunrendszerednek erősen és hatékonyan működni, így jobban ellenállsz a betegségeknek.
 3. Kiegyensúlyozott Kalcium Eloszlás: A D3-vitamin a K2-vitaminnal kombinálva biztosítja, hogy a kalcium a csontokba kerüljön, és ne rakódjon le az érfalakon.
 4. Általános Jóllét: A D3-vitamin hiányossága depresszióhoz és fáradtsághoz vezethet. Naponta 4000 NE D3-vitamin bevitelével hozzájárulsz mentális egészséged és vitalitásod fenntartásához.

A K2-vitamin és a C-vitamin kombinációja tovább erősíti a D3-vitamin jótékony hatásait. A K2-vitamin segít a kalcium megfelelő irányításában, míg a C-vitamin antioxidáns hatású és elősegíti az immunrendszer működését.

Most gondolj azokra az időkre, amikor fáradtnak érezted magad, vagy az időjárási változásokkal kapcsolatos betegségek legyőztek. Gondolj arra, mennyivel könnyebb lenne, ha erősebb immunrendszered lenne, és a csontjaid, fogaid egészségesek maradnának az évek során. Ezt a terméket azért fejlesztettük, hogy támogassa ezen célok elérését.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget az egészséged támogatására. Válaszd a vSherpa D3-, K2- és C-vitamin étrend-kiegészítőt, és légy a legjobb verziója önmagadnak! Invesztálj az egészségedbe ma, és élvezd a hosszú távú jótékony hatásokat!

A vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin étrend-kiegészítő terméket azért alkottuk meg, hogy a legtöbbet hozzuk ki három nélkülözhetetlen vitaminból, melyek pillérei az egészségmegőrzésnek.

Miért is nevezik a D3-, K2- és C-vitamin kombinációját az "egészség három pillérének"?

A három vitamin közül a D3- és K2-vitamin kombinációja a legismertebb szinergikus párosítás. Mindkét vitamin létfontosságú a kalcium anyagcseréjében és hatásos együttes a csontegészséggel kapcsolatban. Hogy jön a képbe a C-vitamin? A C-vitamin szerepet játszik a kollagén képződésben, amely a csontok alapvető alkotórésze.

Tudtad, hogy a sejtjeid igénylik az elengedhetetlen D3-vitamint az optimális működéshez? Tudtad, hogy a testedben található minden egyes sejtnek vannak D3-vitamin receptorai? A D3-vitamin nem csak az "erős csontok" vagy a "napfény" vitaminja. Az immunrendszerünk hihetetlenül komplex működéséhez is nélkülözhetetlen, miközben naponta harcol a káros mikroorganizmusok ellen.

Míg a D3-vitamin biztosítja, hogy a kalcium a véráramba kerüljön, azáltal, hogy serkenti a kalcium felszívódását a bélrendszerben, a K2-vitamin irányítja azt oda, ahol a legjobban szükség van rá. A K2-vitamin koordináló képessége szükséges ahhoz, hogy a kalciumot helyes irányba terelje a szervezetünkben. Megmondja a kalciumnak, hogy hova menjen: közvetlenül a csontjainkba és fogainkba, távol az artériáktól, ahol a kalciumképződés komoly problémákat okozhat.

Ne becsüld alá a C-vitamint, ezt az antioxidáns szuperhőst! Sokkal több, mint egy egyszerű immunerősítő. A C-vitamin nemcsak a közönséges megfázás ellen védi a szervezetet, de egyúttal elősegíti a kollagén termelődését, amely a bőrünk, a hajunk és körmeink fiatalságának kulcsa és alapvető az érfalak, az inak és csontok számára. Támogatja a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait és segíti az optimális energiaszint fenntartását.

Kiknek és miért ajánljuk a vSherpa D3-, K2- és C-vitamin étrend-kiegészítő terméket?

Kiknek segít leginkább ez a termék?

Idősebb emberek: Az idősebb generáció gyakran tapasztal D-vitamin hiányt, különösen azok, akik kevesebb időt töltenek a szabadban. A D3-vitamin segít az egészséges csont- és izomfunkció fenntartásában. A K2-vitamin tovább erősíti a csontok egészségét, míg a C-vitamin támogatja az immunrendszert.

Vegánok és vegetáriánusok: A D3-vitamin és a K2-vitamin egyes forrásai állati eredetűek lehetnek, ezért a vegetáriánusok és vegánok különösen veszélyeztetettek lehetnek a hiányukkal kapcsolatban.

Irodai munkát végzők, különösen a téli hónapokban: A napfény a legfőbb D3-vitamin forrásunk. Azok számára, akik kevés időt töltenek a napon, különösen az irodai környezetben dolgozók vagy a sötét, téli hónapok a D3-vitamin kiegészítés kritikus lehet.

Immunszuppresszáns gyógyszereket szedők: Az immunrendszer támogatása kritikus lehet azok számára, akik gyengített immunrendszerrel rendelkeznek vagy immunszuppresszáns gyógyszereket szednek. A C-vitamin kiegészítés előnyös lehet számukra.

Sportolók és aktív életmódot folytatók: A D-vitamin elősegíti az izmok megfelelő működését, míg a C-vitamin antioxidáns tulajdonságai segítenek a gyulladás és az oxidatív stressz csökkentésében, ami gyakran előfordul intenzív edzés után.

Osteoporosisban szenvedők vagy kockázattal rendelkezők: A D3-vitamin és a K2-vitamin együttesen járul hozzá a csontok egészségéhez, és csökkentheti az osteoporosis kialakulásának kockázatát.

Dohányosok és alkoholfogyasztók: Mindkét szokás növelheti a C-vitamin szükségletet a szervezetben. A dohányzás különösen növeli az oxidatív stresszt, amelyben a C-vitamin antioxidáns tulajdonságai kifejezetten előnyösek lehetnek.

Növésben lévő tinédzserek: A növekvő csontok és az immunrendszer fejlődésének támogatására. Emellett segít a fogak egészségének megőrzésében és az immunrendszer kialakulásában.

Terhes és szoptató anyák: A D-vitamin fontos a magzat csontjainak kialakulásához, míg a C-vitamin támogatja az anya és a baba immunrendszerét.

Szezonális affektív zavarban (SAD) szenvedők: Azok számára, akik kevés napfénynek vannak kitéve, különösen a téli hónapokban, és depressziós tüneteket tapasztalnak.

Bőrproblémákkal küzdők: A D-vitamin és a C-vitamin egyaránt előnyös lehet azok számára, akik bőrproblémákkal, például pikkelysömörrel vagy ekcémával küzdenek.

Krónikus betegségekben szenvedők: Krónikus betegségek, mint például a cukorbetegség vagy a szívbetegség, növelhetik a tápanyagok, különösen a C-vitamin iránti igényt.

Operációkon vagy sérüléseken átesők: A gyógyulási folyamat támogatására, ahol a C-vitamin elősegíti a kollagén termelését, ami kulcsfontosságú a sebek gyógyulásában.

Gyakran betegek: Akik gyakran kapnak megfázást vagy influenzát, és erősíteni szeretnék immunrendszerüket.

Vesebetegséggel élők: A D-vitamin fontos lehet a veseműködés támogatására és a kalcium egyensúly fenntartásában, míg a C-vitamin antioxidáns tulajdonságai támogathatják a vese egészségét.

Laktóz-intoleranciával élők: Akiknek hiányozhat a D-vitamin, mivel korlátozniuk kell a tejtermékek fogyasztását, ami a D-vitamin egyik fő forrása.

Miben segít ez a termék?

Immunrendszer erősítése: A D3-vitamin és a C-vitamin mindkettő alapvető a hatékony immunválaszhoz, segítve a szervezetet a kórokozókkal szembeni védekezésben.

Csontok és fogak egészségének támogatása: A D3-vitamin elősegíti a kalcium felszívódását, míg a K2-vitamin segít abban, hogy a kalcium a csontokba kerüljön és ne az érfalakba.

Sejtintegritás védelme: A C-vitamin antioxidáns tulajdonságai védenek a káros szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtkárosodásért felelősek.

Szív- és érrendszeri egészség: A K2-vitamin játszik szerepet az artériák kalciummentesítésében, elősegítve az egészséges vérkeringést.

Bőr egészségének támogatása: A C-vitamin elősegíti a kollagén termelődését, ami kulcsfontosságú a bőr rugalmasságához és egészségéhez.

Hangulat és mentális egészség: A D3-vitamin hozzájárulhat a jó hangulathoz és a mentális jóléthez, különösen azokban az emberekben, akik kevés napfénynek vannak kitéve.

Vérképzés támogatása: A K2-vitamin szerepet játszik a normál véralvadásban, míg a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását, ami kulcsfontosságú a vörösvérsejtek számára.

Sejtek energiatermelésének elősegítése: A C-vitamin támogatja az energiatermelő mitokondriumok működését.

Gyulladásos válaszok szabályozása: A D-vitamin és a C-vitamin mindkettő szerepet játszik a gyulladásos folyamatok szabályozásában, elősegítve az egészséges immunválaszt.

Endokrin rendszer támogatása: A D3-vitamin befolyásolja a hormontermelő mirigyek működését, támogatva az optimális hormonszinteket.

Gyorsabb sebgyógyulás: A C-vitamin elősegíti a sebek, vágások és horzsolások gyógyulását a kollagén szintézisében betöltött szerepének köszönhetően.

Légzőszervi egészség: A C-vitamin antioxidáns tulajdonságai miatt támogathatja a légzőrendszer egészségét, különösen betegségek vagy fertőzések idején.

Egészséges vérnyomás: D3-vitamin segíthet a normál vérnyomás fenntartásában, csökkentve a szívbetegségek kockázatát.

Egészséges izomműködés: A D3-vitamin hozzájárul az egészséges izomműködéshez, csökkentve az izomgörcsök és -fájdalmak kockázatát.

Antivirális hatások: Egyes kutatások azt sugallják, hogy a D3-vitamin és a C-vitamin kombinációjukban antivirális tulajdonságokkal bírhat, különösen a légúti fertőzésekkel szemben.

Idegi egészség: A D-vitamin hozzájárulhat az idegrendszer egészségének fenntartásához és az idegsejtek védelméhez.

Antioxidáns védelem: Míg a C-vitamin már ismert antioxidánsként, a D3-vitamin is hozzájárulhat a sejtek antioxidáns védelméhez.

Egészséges bélflóra: A C-vitamin elősegítheti a bél egészségét, támogatva az egészséges bélflóra egyensúlyát.

A 3 legfőbb ok, amiért érdemes megrendelned ezt a terméket:

1. Teljesítményes Trió Egy Kapszulában

A D3-, K2- és C-vitamin kombinációja egyedülálló módját kínálja az egészség támogatásának. A három komponens együttesen dolgozik, hogy maximalizálja az immunrendszer támogatását, optimalizálja a kalcium szervezeten belüli útját és antioxidáns védelmet biztosít. Nem kell több különböző kapszulát és tablettát bevenni, ezzel a termékkel egy kiváló kombinációt kap az egészsége javára.

2. Optimalizált Felszívódás

Az egyedülálló formulában található K2-vitamin (menakinon-7) hosszabb ideig marad a véráramban, ami növeli annak hatékonyságát. Ezzel párhuzamosan a C-vitamin támogatja a D3-vitamin hatékony felszívódását, így biztosíthatja, hogy minden egyes milligramm az Ön javára dolgozik.

3. Egészségügyi Előnyök Széles Skálája

Ezzel a kivételes kombinációval nem csak az immunrendszerét erősíti és csontjait védi, de támogatja a bőrének, hajának és körmeinek egészségét, hozzájárul az energiaszint növeléséhez és a szabad gyökök által okozott sejtkárosodások ellen is védelmet nyújt. A termék, amit választ, nem csak egy egyszerű vitamin; ez egy komplex egészségügyi megoldás, mely mindennapos támogatást nyújt minden nap.

Mire nyújt megoldást?

A vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin étrend-kiegészítő terméket azért alkottuk meg, hogy a legtöbbet hozzuk ki három nélkülözhetetlen vitaminból, melyek pillérei az egészségmegőrzésnek.

Egy sor tanulmány kimutatta, hogy a D3-vitamin elengedhetetlen az egészséges csontokhoz és fogakhoz, és segít az immunrendszerünknek abban, hogy ellenállóbb legyen a fertőzésekkel, kórokozókkal szemben. A D3-vitamin segíti az immunsejtek, például a makrofágok működését, melyek az első védelmi vonalat képezik. A D3-vitamin nem csupán egy vitamin, hanem prohormon, aminek köszönhetően kritikus szerepet játszik számos biokémiai folyamatban a sejtjeinkben. Sejtszintű támogatást nyújt, nélkülözhetetlen a sejtek optimális működéséhez. Hozzájárul a kalcium és foszfor felszívódásának optimalizálásához az emésztőrendszerből, ami kulcsfontosságú az erős csontok és fogak számára.

Egy 2017-es kutatásban, amelyet a Nutrients című folyóiratban tettek közzé, arra az eredményre jutottak, hogy a D3- és a K2-vitamin kombinációja hatékonyabban előzheti meg az érelmeszesedést, mint az egyes vitaminok külön-külön.

A K2-vitamin a kalcium szállításban játszik kulcsszerepet a szervezetben, segítve annak beépülését a csontokba, és megelőzve az érfalak lerakódását. A K2-vitamin hozzájárul az érfalak rugalmasságának megőrzéséhez, csökkentve a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát. Ezen túl szerepet játszik bizonyos hormonok szintjénak szabályozásában, ami segít fenntartani az endokrin rendszer egészségét.

A C-vitamin az Ön személyes pajzsa. Az antioxidáns hatásairól ismert C-vitamin elengedhetetlen az egészséges bőr és íny számára, és fontos szerepet játszik a sejtek védelmében a káros szabad gyökökkel szemben, amelyek a sejtkárosodást és az öregedési folyamatokat. gyorsíthatják. A C-vitamin segíti az energiatermelést a sejtekben és támogatja a központi idegrendszer optimális működését, ami pozitívan befolyásolja az energia szintet és a hangulatot. A C-vitamin továbbá elősegíti a vas felszívódását, ami elengedhetetlen az optimális vérképzés és az oxigén szállítása szempontjából az egész testben.

A D3-, K2- és C-vitamin kombinációja a legjobb módja az ellenálló képességünk növelésére és az általános jólét javítására.

A vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin étrend-kiegészítő nem csak egy termék, hanem kulcs az egészség új korszakába. Nem csak betölti a vitaminhiányokat, hanem maximalizálja testének teljesítményét és optimalizálja annak működését.

A termék GMP auditált üzemben, ellenőrzött körülmények között készült. Glutén-, laktóz-, GMO- és titán-dioxid mentes. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert vagy színezéket. A kapszula anyaga: hipromellóz, mely ellentétben az állati zselatin kapszulával, teljes mértékben növényi eredetű.

Einklappbarer Inhalt

Mik a vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin étrend-kiegészítő hatóanyagai?

100 mcg (4000 NE; 2000% NRV) D3-vitamin (kolekalciferol)

 • A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához.
 • A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

75 mcg (100% NRV) K2-vitamin (menakinon-7)

 • A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban.
 • A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

750 mg (937,5% NRV) C-vitamin (L-aszkorbinsav)

 • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a fogíny normál állapotának fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a fogak normál állapotának fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál. energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
 • A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A C-vitamin hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.
 • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

Mik a termék összetevői?

Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), kapszula: hipromellóz, térfogatnövelő szer: kukoricakeményítő, D3-vitamin (kolekalciferol), K2-vitamin (menakinon-7)

Mennyibe kerül a vSherpa D3-, K2- és C-vitamin étrend-kiegészítő?

A termék fogyasztói ára: 5.800.- Ft / tasak

A vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin étrend-kiegészítő készítmény tasakonként 60 db vegán kapszulát tartalmaz.

Ajánlott adagolás

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula

OGYÉI notifikációs szám

OGYÉI notifikációs szám: 32858/2023

OGYÉI: Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A terméket száraz, hűvös helyen tárolja, hogy minőségét megőrizze a dobozon jelzett időpontig.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Azt étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Gyártás

A vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin étrend-kiegészítő magyarországi GMP auditált üzemben készül. GMP: Good Manufacturing Practice, azaz Helyes Gyártási Gyakorlat. Alkalmazása a gyógyszeriparban terjedt el. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye. Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés. A GMP követelményei a gyártáson kívül a minőségellenőrzésre is vonatkoznak. A gyártási és ellenőrzési adatokat dokumentálni kell és az adatokat meg kell őrizni, így azok visszakereshetőek.

Nézd meg hogyan készülnek a vSherpa termékek!

A fent olvasható leírásban a termékösszetevők azon hatásait emeltük ki, amelyeket relevánsnak véltünk abból a szempontból, amiért az adott összetevő a termékfejlesztés során a termékbe került. Emellett fontos hangsúlyoznunk, hogy a hatóanyagokra vonatkozó állítások szakirodalmi írásokból vett megállapítások, melyek az említett hatóanyagra vonatkoznak és nem a terméknek tulajdonítunk ilyen hatást. A korrekt tájékoztatás jegyében kiemelnénk még, hogy a vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin + C-vitamin egy étrend-kiegészítő termék - ahogy a megnevezésben is szerepel - és nem gyógyszer. Nem alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.