vSherpa for focus

With the help of this product, you can easily improve your memory, as well as increase your mental performance!

Are you forgetful? Is your memory failing? Do you have difficulty concentrating? Is it hard to study? Or simply, your everyday life demands maximum in terms of mentality?

Kifutó csomagolás: 2+1 akció!

Környezettudatos újításunk jegyében lecseréljük jelenlegi hengeres papírdobozainkat 100%-ban újrahasznosítható doypack tasakokra – pont, mint a többi 8 vSherpa csúcsminőségű termékünknél. Az új csomagolás praktikusabb, könnyebb és mindenek előtt: zöldebb. 🌿 Ez a lépés jelentősen csökkenti ökológiai lábnyomunkat, mivel ezek a tasakok kevesebb nyersanyagot igényelnek (értsd: kevesebb fa kivágása) és alacsonyabb környezeti terhelést jelentenek. Köszönjük, hogy velünk tartasz!

A változtatás jót jelent a Földnek és ajándékot neked! Ha két terméket rendelsz, a harmadikat ajándékba kapod. Ezt a 3. terméket nem kell kosárba tenned, a rendszer automatikusan megjeleníti majd neked a pénztárnál.

ADHD tüneteinek enyhítése

Életünk dinamizmusa és a folyamatosan változó kihívások gyakran okoznak számunkra stresszt és kognitív terhelést, különösen azok számára, akik az ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder – figyelemhiányos hiperaktivitás zavar) tüneteivel küzdenek. A modern tudomány azonban fejlett megoldásokat kínál ezeknek a problémáknak az enyhítésére.

A citikolin kritikus szerepet játszik a kognitív funkciók optimalizálásában. A citikolin segít fenntartani a normális sejtmembrán-struktúrát, támogatja a memóriát és a tanulást, valamint fokozza a mentális energia szintjét. A tudományos kutatások azt mutatják, hogy a citikolin csökkentheti az ADHD tüneteit, segítve a koncentrációt és a figyelem középpontba állítását.

Az aminosavak alapvető építőkövei a fehérjéknek, és létfontosságú szerepet játszanak a szervezet működésében. Az aminosavak elősegítik az agyi neurotranszmitterek, mint a dopamin és a szerotonin termelődését, melyek az agyi funkciók és a hangulat szabályozásában kulcsszerepet játszanak. Az ilyen neurotranszmitterek hiánya az ADHD egyik lehetséges oka, így az aminosavak pótlása hozzájárulhat a tünetek csökkentéséhez. Az L-arginin az agyban közvetlenül részt vesz a nitrogén-oxid (NO) termelésében, egy kémiai hírvivőben, amely számos agyi funkciót szabályoz. Ezenkívül az L-arginin szerepet játszhat az agyi véráramlás növelésében, ami segíthet javítani a kognitív funkciókat. Az L-taurin egy aminosav, amely hozzájárul az idegrendszer és az agy megfelelő működéséhez. Ezenkívül az L-taurin antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, és segít megőrizni az agysejtek egészségét és működését. Az L-tyrosin elősegíti a dopamin, a norepinefrin és az adrenalin, azaz az agyi neurotranszmitterek termelődését. Ez a neurotranszmitterek egyensúlyának fenntartásában játszik szerepet, ami kulcsfontosságú a koncentráció, a motiváció és a figyelem szabályozásában. Az L-tyrosin tehát potenciálisan segíthet enyhíteni az ADHD tüneteit, különösen a figyelemzavarokat és a hiperaktivitást. Végül az L-theanin, amelyet gyakran a zöld tea leveleiből nyernek ki, serkenti az alfa agyhullámokat, ami segít elérni a relaxált, de figyelmes állapotot. Az L-theanin hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez és a koncentráció javításához, ami különösen hasznos az ADHD-val élő emberek számára.

A Ginkgo biloba ősi gyógynövény, melyet már évszázadok óta használnak a memória és a koncentráció javítására. A Ginkgo biloba antioxidáns tulajdonságai mellett serkenti az agyi véráramlást, így támogatva a kognitív funkciókat és az általános agyi egészséget.

A B-vitaminok is létfontosságúak az agy egészsége szempontjából. Kutatások kimutatták, hogy a B-vitaminok, különösen a B6-vitamin, elősegíthetik a neurotranszmitterek termelődését és segíthetnek az ADHD tüneteinek enyhítésében. A B9-vitamin, ismertebb nevén a folsav, létfontosságú az idegrendszer egészséges működéséhez. A folsav hozzájárul a normál aminosav-szintézishez, valamint az idegrendszer normál működéséhez, segítve a kognitív funkciókat. A megfelelő folsav-szint fenntartása segíthet enyhíteni az ADHD tüneteit. A B12-vitamin, más néven kobalamin, szintén szerepet játszik a normál idegrendszeri funkciók fenntartásában. Támogatja az agyi neurotranszmitterek működését, valamint elősegíti a vörösvértestek képződését, amelyek az oxigént szállítják az agyba. A B12-vitamin hiánya negatívan befolyásolhatja a kognitív funkciókat és hozzájárulhat az ADHD tüneteinek. súlyosbodásához.

Tehát az ADHD tüneteinek kezelésére kínált termékünk többféle B-vitamint tartalmaz, hogy még hatékonyabban támogassa az agy egészségét és mentális egyensúlyát. A természetes összetevők, beleértve a citikolint, aminosavakat, Ginkgo bilobát és ásványi anyagokat, szinergiában dolgoznak a B-vitaminokkal, hogy támogassák a koncentrációt, a figyelmet és az agyi funkciókat, segítve önnek az élet minden területén a lehető legjobban teljesíteni.

Mindezeket a kulcsfontosságú összetevőket tartalmazza a termékünk, kiegészítve további vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek segítenek fenntartani a szervezet egészséges működését. Ezek a természetes összetevők szinergiában működnek, hogy támogassák az agy optimális működését, segítsenek a memóriában és a koncentrációban, és segítsenek csökkenteni az ADHD tüneteit. Az ásványi anyagok, mint a magnézium és a cink, tovább erősítik ezt a hatást, támogatva az idegrendszer működését és a mentális egészséget.

A D-vitamin kulcsszerepet játszik az immunrendszer működésében és a csontok egészségének fenntartásában, de agyunk egészségében is fontos szerepe van. A D-vitamin hatására aktiválódó géntranszkripciós folyamatok javítják az idegsejtek működését, a szinapszisok kialakulását és a neurotranszmitterek egyensúlyát. Több kutatás is arra utal, hogy a D-vitamin hiánya összefüggésbe hozható az ADHD-val.

A C-vitamin, vagy aszkorbinsav, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít a szabad gyökök elleni védekezésben. Az agyban a C-vitamin fontos szerepet játszik a dopamin neurotranszmitter szintézisében, amely kritikus a figyelem és a motiváció szempontjából. Az alacsony C-vitamin szintek korlátozhatják a dopamin termelést, ami az ADHD tüneteit súlyosbíthatja.

Az E-vitamin szintén erős antioxidáns, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól, ideértve az agysejteket is. A megfelelő E-vitamin szintek fenntartása segít megőrizni az agy egészségét és a kognitív funkciókat.

Végül az A-vitamin hozzájárul az egészséges látáshoz, az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek szaporodásának folyamatához. Az A-vitamin hiánya összefüggésbe hozható a figyelemzavarokkal, így a megfelelő A-vitamin szint fenntartása hozzájárulhat az ADHD tüneteinek enyhítéséhez.

Ezért a vSherpa for focus étrend-kiegészítő termékünk ezeket a fontos vitaminokat is tartalmazza, hogy segítsen fenntartani a mentális egészséget és a figyelmet, hozzájárulva az ADHD tüneteinek csökkentéséhez. Egy komplex megoldást kínálunk, amely a természetes összetevők teljes skáláját használja ki, hogy támogassa az agyi egészséget és javítsa a kognitív teljesítményt.

Bővebben a tanulmányokról a "Tudomány a termék mögött"menüpont alatt olvashat, melyek alátámasztják a termék egy- egy összetevőjének hasznosságát. A termékfejlesztés során ezek a kutatási eredmények is figyelembevételre kerültek.

Az agy egészsége és a mentális egyensúly megtartása mindannyiunk számára fontos. Ha az ADHD tüneteivel küzd, vagy egyszerűen csak javítani szeretne koncentrációján és mentális teljesítményén, érdemes megfontolnia ezt a terméket. Termékünk összetevői elősegítik a kognitív funkciókat, támogatják a neurotranszmitterek termelődését és hozzájárulnak a mentális egyensúlyhoz.

Tudományosan megalapozott, természetes és biztonságos módon támogatjuk az agy egészségét és működését, hogy ön a lehető legjobban tudja élvezni az élet minden pillanatát. Emlékezzen, az egészséges agy a boldog élet kulcsa. Adja meg magának az esélyt, hogy a lehető legjobban teljesíthessen, és tegye meg a lépést az ADHD tüneteinek enyhítése felé a termékünkkel.

Hatóanyagtáblázat

Az összetevőkért kattints ide.

Who do we recommend vSherpa for focus dietary supplement to?

Who does this product help the most?

 • students / for those facing an exam period
 • for increased psychologically challenged women and men
 • women and men over 50 years of age
 • gamers who are not satisfied with their performance
 • meditators, who have a hard time focusing
 • the athletes, who want to get the most out of themselves mentally

For those who suffer or struggle with the following, a quick solution can be this product:

 • concentration disorder
 • forgetfulness
 • memory loss
 • learning difficulties
 • dementia in old age
 • intellectual decay

The 3 main reasons for which it is worth ordering the food supplement product vSherpa for focus:

1. There is currently no dietary supplement product in Hungary that should contain this combination and quantity of components.

2. You may suffer from memory loss since several years. The product offers a solution for improving memory, attention and concentration, aids learning and enhances mental performance.

3. With the vitamins in this product, you can prevent deficiencies.

Gyermekek is fogyaszthatják?

Kifejezett életkori megkötés (3 év felett!) nincs. Gyermekorvosuk ajánlásával gyermekek is fogyaszthatják, ha biztonsággal le tudják nyelni a kapszulát vagy annak beltartalmát pl. joghurtba keverik. A vSherpa for focus étrend-kiegészítő és nem gyógyszer, természetes aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmaz, de felelős forgalmazóként mindig azt szoktuk tanácsolni, hogy kérjék ki gyermekorvosuk tanácsát. Ehhez az összetevők és hatóanyagok mennyiségét kinyomtathatják a link segítségével.

Pótcímke

What does it provide a solution for?

vSherpa for focus is designed to help improve brain function, mental performance, alertness, memory and alertness even under increased mental stress. This 100% vegan product with its 20 active ingredients is therefore primarily designed to promote focus.

The product is based on a compound (citicoline), amino acids (L-arginine, L-taurine, L-tyrosine, L-theanine) and a related substance (acetyl-L-carnitine) as well as ginkgo biloba, and improves brain activity and learning, increases the mental performance, improves memory, attention, concentration and mood as well as motivation. As lutein and zinc contribute to maintaining normal vision, it was important for us to include these active ingredients to counteract the harmful effects of screen time. And we have not forgotten that copper should be added to the zinc. In addition, vitamins such as C, D, E, A and B vitamins must of course not be omitted.

The product is manufactured in a GMP-certified facility under controlled conditions. Free from gluten, lactose, GMOs and titanium dioxide. Contains no preservatives, dyes or additives. The capsule is made of hypromellose, which, unlike gelatin capsules of animal origin, is completely vegetable.

1 of 2

Collapsible content

What active ingredients are in vSherpa for focus?

CDP-choline (citicoline): Citicoline is a naturally occurring compound in the body – a natural neurotransmitter molecule produced in the brain. It is a signaling substance that functions as a messenger in the communication between nerve cells. Choline increases brain activity, helps regulate memory and cognitive function. It supports the development of brain tissue. Choline plays an indispensable role in learning processes and in memory recall. It can also increase levels of dopamine: the hormone responsible for motivation.

L-arginine: L-arginine is a conditionally essential amino acid. One of its most important roles is the synthesis of nitric oxide. Nitric oxide improves blood circulation and thus the transport of oxygen, nutrients, fluids and hormones to the cells. L-arginine is also needed for the proper functioning of the pituitary gland.

L-taurine: Taurine is an amino acid that occurs naturally in the body, but with age the body's production of taurine decreases. Taurine stimulates brain function, increases performance. It improves sleep quality and helps reduce stress hormones. Taurine's stimulating effect occurs when it is combined with caffeine. 

L-Tyrosine: Tyrosine is a non-essential amino acid. It is an important precursor to neurotransmitters and helps the body produce compounds that regulate thyroid function, energy regulation and mood. Tyrosine can help fight fatigue and depression, and it also protects against stress and helps increase energy and mental performance.

L-theanine: L-theanine is an amino acid that can pass the so-called blood-brain barrier and thus directly affect the brain. It improves memory, attention, concentration and facilitates learning. It also reduces stress and anxiety and helps sleep better.

Acetyl-L-carnitine: Acetyl-L-carnitine is an amino acid-like compound that has a positive effect on brain function. It also improves cognitive function, memory and mood. In addition, it can increase endurance, promote rapid regeneration and cell metabolism.

Ginkgo biloba: Ginkgo biloba increases blood flow to the brain, which contributes to mental performance, memory and concentration.

Lutein: Lutein's antioxidant effect can help protect the eye's lens and retina and thus maintain normal vision. It helps maintain eye health.

Zinc: Zinc contributes to normal mental function and to the maintenance of the normal condition of the hair, nails, skin as well as the normal function of vision and the immune system. In addition, zinc helps to protect the cells against oxidative stress.

Copper: Copper contributes to the normal functioning of the nervous and immune systems and to protecting cells against oxidative stress. In addition, copper contributes to the normal functioning of energy-producing metabolic processes.

Vitamin D: Vitamin D contributes to maintaining healthy bone mass and healthy muscle function as well as healthy teeth. In addition, vitamin D contributes to the normal functioning of the immune system and to the normal absorption and utilization of calcium and phosphorus. It also plays a role in cell division. 

Vitamin C: Vitamin C contributes to the normal function of energy-producing metabolic processes and of the nervous and immune systems as well as to normal psychological function. In addition, vitamin C contributes to reducing fatigue and exhaustion, protecting the cells against oxidative stress and increasing the absorption of iron. 

Vitamin E: Vitamin E is a fat-soluble vitamin, just like vitamins D, A and K. It helps protect cells against oxidative stress.

Vitamin A: Vitamin A contributes to the normal function of the immune system and vision, as well as to maintaining normal mucous membranes and skin. Vitamin A participates in normal iron metabolism and plays a role in cell differentiation.

Vitamin B1: Vitamin B1, also known as thiamine, contributes to the proper functioning of the nervous system and the heart and to maintaining normal psychological functions. In addition, vitamin B1 participates in normal energy-producing metabolic processes.

Vitamin B2: Vitamin B2, also known as riboflavin, contributes to the normal functioning of the nervous system. It reduces fatigue and exhaustion and protects the cells against oxidative stress. In addition, vitamin B2 contributes to maintaining normal mucous membranes, red blood cells and skin, as well as maintaining normal vision.

Vitamin B3: Vitamin B3, also known as niacin, contributes to the normal functioning of the nervous system, it reduces fatigue and exhaustion, maintains normal psychological function and normal mucous membranes. In addition, it contributes to maintaining the skin's normal condition and participates in normal energy-producing metabolic processes.

Vitamin B5: Vitamin B5, also known as pantothenic acid, contributes to normal mental performance and to reducing fatigue and exhaustion. In addition, vitamin B5 participates in normal energy production processes.

Vitamin B6: Vitamin B6 participates in normal cysteine ​​metabolism, normal energy-producing metabolic processes and normal protein and glycogen metabolism. It contributes to the normal functioning of the immune and nervous systems, normal homocysteine ​​metabolism and the maintenance of normal psychological function. It also helps to reduce fatigue and exhaustion.

Vitamin B12: Vitamin B12 participates in normal energy-producing metabolic processes and plays a role in cell division. It contributes to the normal function of the immune system and the nervous system, to normal homocysteine ​​metabolism, maintenance of normal psychological function and normal production of red blood cells, and to the reduction of fatigue and exhaustion.

Mik a termék összetevői?

Összetevők: kapszula anyaga: Hipromellóz, C-vitamin (aszkorbinsav), Magnézium
(magnézium-citrát), Ginkgo biloba kivonat 24% flavon glikozid tartalommal, CDP-Choline (citikolin), L-tirozin, L-arginin, L-taurin,  Acetil-L-karnitin, Körömvirág kivonat 20% lutein tartalommal, L-theanin, Cink (cink-citrát), E-vitamin TE (dl-alfa-tokoferil-acetát), B3-vitamin (niacin),  Réz (réz-citrát), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), A-vitamin (retinil-acetát), D-vitamin (kolekalciferol), B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B12-vitamin (metilkobalamin)

Hatóanyagtáblázat

How much does the vSherpa for focus dietary supplement cost?

The consumer price of the product: 29.90 dollar / box

vSherpa for focus dietary supplement contains 90 vegan capsules per box.

Recommended dose

Recommended dose: 3 capsules per day with plenty of liquid.

OGYÉI notification number

OGYÉI notification number: 27534/2021

OGYÉI: Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet [The National Institute of Pharmacy and Nutrition in Hungary]

The product is stored in a dry and cool place to preserve its quality until the expiry date indicated on the packaging.

Recommended daily intake should not be exceeded.

Store out of sight and reach of children.

Dietary supplements should not be used as an alternative to a varied diet and a healthy lifestyle.

Tárolás

A termék nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot a hatóanyagokon kívül: se tartósítószert, se színezéket vagy csomósodásgátlót, ezért különösen fontos a megfelelő tárolás.

A termékben lévő citikolin összetevő nagyon érzékeny a tárolásra és erősen nedvszívó, ezért különösen fontos, hogy száraz és hűvös helyen tárolják a terméket. A citikolin a levegőben lévő párából is képes magához vonzani a vizet és ahogy nedvesedik a kapszulának a tartalma úgy először kis foltokban bepöttyösödik, majd összeáll. A bontatlan doboz esetén a csomagolás légmentesen zár, de ha felbontás után 1-3 hónapon belül nem fogyasztják el a terméket, sajnos a levegő páratartalmától függően előfordulhat esztétikai hiba. A termék ebben az esetben is fogyasztható, ugyanakkor nem szeretnénk csalódást okozni, ezért kérjük, hogy együttműködésükkel előzzék meg. A dobozban található egy kis páratasak, amit a csomagolás felbontása után érdemes a kapszulák mellé helyezni, hogy az felfogja a párát.

Köszönjük a gondos együttműködésüket!

Production

vSherpa for focus is manufactured in a GMP-certified facility in Hungary. GMP: Good Manufacturing Practice. This regulatory framework is applied by many manufacturers in the pharmaceutical industry. GMP is a general set of methods to ensure product safety and consistent product quality. The two important components of the regulations are efficient manufacturing and effective control. The GMP requirements apply not only to manufacturing but also to quality control. Production and inspection data must be documented and stored so that they can be retrieved.

Watch how vSherpa products are made!

In the description above, we have noted the effects of the product ingredients that we considered relevant to the reason why the ingredient was included in the product during its development. In addition, it is important to emphasize that claims about the effects of active ingredients are derived from literature and refer to the effects of the active ingredient and not to the effects of the product itself. In order to provide fair information, we would also like to point out that vSherpa for focus is a food supplement - as the name says - and not a medicine. It is not intended to treat, cure or prevent any disease.