A Miértünk

Névleg 2018. decemberében alapítottuk a Warvasovszky & Warvasovszky Kft.-t, de igazán életre 2021. május 2-án kelt, egy anyák napi vasárnapon, ami sorsfordító nap volt az életünkben. Ezen a napon dőlt el, hogy az eredeti elképzelésünk, az amerikai élet, amit a fiaink miatt terveztünk, nem fog megvalósulni. Olyan gyorsan terveztünk újra, mint egy futurisztikus GPS. Tudtuk, hogy mit akarunk és tudtuk, hogy miért. Ennyi elég is volt.

A miértünket Áron fiunk adta. Ő a nagyobbik fiunk, aki már kiskorában kijelentette, hogy ő Kanadában vagy az USA-ban lesz profi jégkorong kapus az NHL-ben. Azóta az álma meghatározza az életünket. A mindennapjainkat, a hétvégéket és a nyári családi nyaralásokat is a hazai és külföldi edzések, meccsek és táborok köré szervezzük. Mindenben támogatjuk, hogy elérje a célját. Számára a jégkorong prioritás, ahogy nekünk ő és az öccse, Csimpike. És vagyunk olyan szerencsések, hogy egy nagyon támogató család vesz körül minket, és bizony a családban rejlő erő hegyeket mozgat meg.

Álmok Útján

A tervezést követően neki is álltunk a kivitelezésnek. Az izgalmas folyamat eredményeként 2022. február 4-től elérhető Magyarországon első termékünk, a vSherpa for focus étrend-kiegészítő készítmény. Nem tervezett egybeesés, de emlékkönyvembe való, hogy ugyanaznap szálltam repülőre, hogy kiköltözzek Svédországba, új életünk helyszínére.

Áron azóta is szorgalmasan és alázatosan dolgozik a céljaiért. Egy év Svédországban eltöltött idő, és intenzív jégkorongozás után 2023. nyarán a Boston Hockey Academy csapatához szerződött, és az Egyesült Államokban kezdte meg középiskolai tanulmányait. Ez a fantasztikus lehetőség nem valósulhatott volna meg anyukám, a hős nagymama nélkül, aki a mindenen túl is mindent megtett, hogy Áron a vágyott országba költözhessen.

És mi van az öccsével? Csimpike a svéd Sävehof kézilabda csapat büszke játékosa és a svéd élet nagy rajongója, így mi továbbra is Göteborgban élünk. Csak remélni tudom, hogy nem akar majd a Nasa űrhajósa lenni. :-)

Az Összekötő Híd

De hogyan lett a vSherpa étrend-kiegészítő család a mi választásunk, és miért pont saját vállalkozás keretében? A válasz egyszerű, de mégis mély: a gyerekeink álmai. Áron és öccse, Csimpike ambíciói megkívánták tőlünk, hogy olyan munka mellett köteleződjünk el, amit bármely országban végezhetünk, saját rugalmas időbeosztásunkban. Ezzel a lehetőséggel bármelyik piacra kiléphetünk, bárhová, ahova a fiaink álmai vezetnek minket. És bár korábban nem láttam, a megoldás mindig is ott volt előttem. Mindig is étrend-kiegészítőkkel foglalkoztam, csak éppen munkavállalóként, nem cégvezetőként. Ez a felfedezés volt a kapocs, a híd, amely összekötötte az álmokat a valósággal, a vágyakat a lehetőségekkel.

Bár logikus lépés lett volna mindig is, mégis kellett hozzá a fiam, hogy kijelölje az utam. Sose tudhatod, hogy mi fog fejlődésre inspirálni, de minden okkal történik.

Együtt az Úton

De hogyan kapcsolódik mindez a vállalkozásunkhoz? Ezt azt jelenti, hogy több van a termékek és a vállalkozásunk mögött, mint a gazdasági érdek. Nem a profitszerzés ösztönöz bennünket arra, hogy kiválóak legyünk. Sokkal, de sokkal nagyobb motivációnk van arra, hogy megszolgáljuk a vásárlók bizalmát, megfeleljünk az igényeknek. A vSherpa közösségnek a legjobbat akarjuk nyújtani. És ebben a folyamatban te is benne vagy!

Az Utazásunk Folytatódik

Néha elgondolkodom, hogy milyen messzire jutottunk már, és milyen izgatottan várom, hogy mit hoz a jövő. A fiaink álmai továbbra is irányt mutatnak számunkra, és mi, szülőként és vállalkozóként, mindent megteszünk azért, hogy ezek az álmok valóra váljanak. A vSherpa étrend-kiegészítő család minden tagjával, a jelenlegi és jövendőbeli termékeinkkel, az egészségesebb és boldogabb élet reményében folytatjuk az utazásunkat.

Úton vagyunk és teremtünk!

Az az elkötelezettségünk és szenvedélyünk, hogy az egészséges életet választó emberek számára valódi értéket és támogatást nyújtsunk, és hogy a jövő generációi is teljes életet élhessenek. Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az izgalmas úton, és reméljük, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal hozzájárulunk a te és a szeretteid életének szebbé tételéhez.

Együtt

Ez a történet nem csak rólunk szól, hanem rólad is. Együtt, közös célokkal, közösen alkotunk valami nagyszerűt. Hisszük, hogy a Sherpa étrend-kiegészítő család egyedi és hatékony megoldásokat kínál azok számára, akik egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet szeretnének élni. A te támogatásoddal és visszajelzéseiddel folyamatosan fejlődünk és tökéletesítjük termékeinket.

Végezetül szeretnénk megköszönni neked, hogy részt veszel ezen a közös úton, és biztosítunk róla, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vSherpa termékeivel támogassuk az egészségedet és jól létedet.

Köszönjük, hogy hiszel bennünk és támogatsz minket az úton!