Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés iránt, ezért olyan fejlődési folyamatot szeretnénk kialakítani, amellyel szem előtt tartjuk a jövő generációk szükségleteit is. A fenntartható fejlődés alapelvei közül nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, de ugyanígy figyelembe vesszük a társadalmi igényeket, valamint a gazdasági fejlődés igényeit is.

„A fenntartható fejlődés a fejlődés olyan formája, amely a jelen szükségleteinek kielégítése mellett nem fosztja meg a jövő generációit saját szükségleteik kielégítésének lehetőségétől.”

(ENSZ Közös Jövőnk jelentés, 1987)

 • Csomagolás

  Fontos volt számunkra, hogy a termék csomagolása környezetbarát legyen, ezért esett választásunk a papírhengerre és az egynemű - 85%-ban újrahasznosított anyagokból készülő - doypack tasakra. A doboz 100%-ban újrahasznosított papírból készül. A rajta található lakk, mely plusz tartást ad a papírhengernek, illetve a használt prég szintén teljes mértékben lebomlik. A 100%-ban újrahasznosítható tasakok szintén környezetbarát választás.

  Kérjük együttműködésedet, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szabályai szerint kezeld a papírhengert és a doypack tasakokat is. Köszönjük!

 • Papírmentes e-számla

  Szintén a környezetvédelem érdekében kizárólag elektonikus számlát állítunk ki, melyet elektronikus levél segítségével juttatunk el vásárlóinknak és minden viszonteladó partnerünknek. Ezen kívül is papírmentes megoldásokkal működünk - például a könyvelés terén -, amennyire ezt a jogszabályok és a technikai feltételek lehetővé teszik.

 • Helyi erőforrások használata

  A terméket magyarországi GMP auditált üzemben gyártatjuk, és mivel az összetevőket is magyar bérgyártó partnerünkön keresztül szerezzük be, így ezzel egyszerre óvjuk a környezetet és támogatjuk a hazai gazdaságot.

  A csomagolás, azaz a papírhenger szintén helyi előállítású, beleértve a nyomdai munkálatokat is. Ezen kívül viszonteladói hálózat kiépítésével szeretnénk még jobban csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat.