Karácsonyi nyereményjáték

Szabályzat

1. JÁTÉK SZERVEZŐJE

Warvasovszky & Warvasovszky Kft.
(székhely: 8143 Sárszentmihály, Arany János utca 16., a W & W Kft.- a játék Szervezője és egyben Lebonyolítója), 2023-ban meghirdeti Karácsonyi nyereményjátékát. Like-old az oldalunkat és nyerd meg valamelyik díjunkat!

2. JÁTÉK IDŐTARTAMA

A játék 2023. december 1. 0:00 órától 2023. december 19. éjfélig tart.

3. RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Játékunkban minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nyilvános Facebook profillal, valamint Magyarországon tartózkodási, vagy lakóhellyel rendelkezik, és a játékban a Facebook felhasználónevükkel vesznek részt.

Annak érdekében, hogy a nyereményekért minél többen versenybe szállhassatok, egyetlen feltételt határoztunk meg, a megadott időtartamban Like-oljátok a Facebook oldalunkat,
https://www.facebook.com/wnwcorp, és kommentben küldjétek el jelentkezéseteket.

Természetesen régi követőink sem maradhatnak ki a játékból, ők kommentben jelentkezhetnek.

4. JÁTÉK MENETE

A nyereménysorsoláson tehát azok vehetnek részt, akik a játék megjelölt időtartama alatt Like-olják, vagy korábban már Like-olták Facebook oldalunkat, és a játék felhívást tartalmazó poszt alatt kommentben megírják a „Jelentkezem” szót.

Minden jelentkező csak 1x vehet részt a sorsoláson!

5. NYEREMÉNYEK

Karácsonyi nyereményjátékunk keretében tárgynyereményeket (5 db) szeretnénk ajándékozni.

Tárgynyeremények:

- 1 db vSherpa Magnézium-biszglicinát +
B6-vitamin + D3-vitamin + K2-vitamin étrend-kiegészítő (90 kapszula)

- 1 db vSherpa D3-vitamin + K2-vitamin +
C-vitamin étrend-kiegészítő (60 kapszula)

- 1 db vSherpa Pr6biotics étrend-kiegészítő (60
kapszula)

- 1 db vSherpa Kurkuma + Piperin + E-vitamin
étrend-kiegészítő (60 kapszula)

- 1 db vSherpa Máriatövis + Articsóka
étrend-kiegészítő (60 kapszula)

6. SORSOLÁS

A játék lezárását követő napon, 2023. december 20-án sárszentmihályi székhelyünkön (8143 Sárszentmihály, Arany János utca 16.) kigyűjtjük és kinyomtatjuk azoknak a nevét, akik teljesítették a játék feltételeit. A neveket tartalmazó papírokat egyenként egy sorsolási zsákba helyezzük, és a sorsolást 2023. december 20-án. 18:00 órakor 2 tanú jelenlétében tartjuk, melyről jegyzőkönyv készül.

A győztesek neve 2023. december 20-án 20:00 órakor jelenik majd meg a Facebook oldalunkon.

Kérjük a Nyerteseket,
hogy a
hello@vsherpa.com e-mail címre küldjék el a telefonszámukat.

7. ADATKEZELÉS, EGYÉB RENDELKEZÉSEK

7.1. A játékban történő
részvétel önkéntes. Ellenkező jelzés hiányában a játékszabályzatban foglaltakat a résztvevők által elfogadottnak tekintjük. A játék alapfeltételei (időszaka, nyereményei) a szabályzat szerint meghatározottnak tekintendőek, az egyéb részleteket illetően a W & W Kft. a változás jogát fenntartja. 

A játékban résztvevő, a részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. A szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni.

A játék során az adatokat GDPR alapelvei szerint kezeljük, és kizárólag a játékkal kapcsolatos feladatok ellátása céljából, az ahhoz szükséges mértékben használjuk. fel.

A sorsolást követő napokban a W & W Kft. munkatársai, minden nyertessel felveszik a kapcsolatot és egyeztetik a nyeremények átvételéhez szükséges részleteket.

7.2. A tárgynyeremények kiszállításáról a W & W Kft. gondoskodik a GLS futárszolgálat szállítását igénybe véve, lehetőség szerint az adategyeztetést követő 5 napon belül.

Kérdés esetén keressétek ügyfélszolgálatunkat a
+36 20 288 2878 telefonszámon. 

7.3. A részvétel további feltétele, hogy a nyeremény átvételének hitelesítése érdekében, a tárgynyeremények nyerteseitől fotó készüljön, amelyen megörökíti az átvételt követő boldog pillanatot. A fotót a hello@vsherpa.com  e-mail címre kérjük elküldeni. A fotó elküldésével a nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét és fotóját a vállalat különböző webes felületein promóciós céllal felhasználja.

A W & W Kft. kijelenti, hogy a Facebook semmilyen módon nem támogatta a nyereményjátékot!

Sárszentmihály, 2023. november 29.