Rólunk

Üdvözlünk a vSherpa világában!

Nikolett és Donát vagyunk, a Warvasovszky & Warvasovszky Kft. büszke alapítói és a vSherpa étrend-kiegészítők szenvedélyes megálmodói. Egy családi vállalkozást vezetünk, mely családjaink munkájára épül és tovább kívánjuk vinni az értékeket.

Miért "vSherpa"?

A vSherpa név mögött mélyebb jelentés húzódik. A sherpa egy nép, akik a Himalája hegyvidéki részein élnek, és híresek arról, hogy kiváló hegymászók és útmutatók. A serpák hűséges kísérői és segítői a hegyekben utazóknak, biztosítva, hogy minden kihívással megbirkózzanak, és biztonságban elérjék céljaikat.

A "vSherpa" névvel mi is hasonlóképpen szeretnénk kísérőd lenni az egészségmegőrzés útján. Mint a hegymászók számára a serpák, mi is ott vagyunk, hogy támogassunk és segítsünk a kihívásokkal teli úton. És ha megfigyelted, a termékeink csomagolásán is hegyeket ábrázolunk, hogy kifejezzük ezt a kísérő szerepet és az elkötelezettségünket az egészséged iránt.

Az út az egészség felé nem mindig könnyű, de mi sohasem adjuk fel! Mindig ott leszünk veled, kísérünk és segítünk neked!

Hogyan indultunk?

A vállalkozásunk 2018-ban látott napvilágot, de a történetünk jóval korábban kezdődött. Mindketten mélyen hiszünk abban, hogy az egészségmegőrzés nem csupán egy választás, hanem egy életstílus. Az életünk során felhalmozott tudásunkat és tapasztalatainkat ötvöztük, hogy valami igazán különlegeset alkothassunk.

Nikolett: Évek óta a táplálék-kiegészítők izgalmas világában dolgozom. Szüleim révén, már 2005 óta szorosan összefonódott az életem az étrend-kiegészítőkkel, de ennek jelenőségét és előnyét egészen 2023-ig nem ismertem fel. Ide egy magát homlokon csapó emoji illene. :-) Röviden összegezve: az étrend- kiegészítők piacán szerzett tapasztalataim, közgazdasági és jogi tudásom segítenek abban, hogy mindig a legjobbat hozhassuk ki a vSherpa termékeinkből. A meditáció, a jóga és a vegán életmód iránti elkötelezettségem vezérel, amikor azon dolgozom, hogy termékeink között vegán étrend-kiegészítők is jelentős számban legyenek és csomagolásaink 100%-ban környezetbarátok legyenek.

Donát: Az életemet a sport, az akarat és az önfejlesztés határozta meg. Az irányítás, a kitartás és a szenvedély mindig vezéreltek, akár a strandkézilabda területén, ahol az Év Strandkézilabdázója címmel tüntettek ki, akár a jogi pályán, vagy a megújuló energia szektorban. A vállalkozásunkban a sportban és a munkában szerzett tapasztalataim segítenek abban, hogy kiváló minőségű termékeket alkossunk és mindig a legjobbra törekedjünk.

Mi és kik segítik céljainkat?

Családi tulajdonban lévő GMP auditált üzem, a szükséges területek szakemberei, elkötelezett munkatársak és partnerek, valamint az erőt adó család.

Missziónk:

Missziónk nem kevesebb, mint forradalmasítani a táplálék-kiegészítők piacát. Hiszünk abban, hogy az egészség mindenki számára elérhető kell hogy legyen, és azt szeretnénk, ha a vSherpa termékek mindenki számára hozzáférhetőek és megfizethetőek lennének. Számunkra nem a profit a legfontosabb, hanem az, hogy valódi változást hozzunk az emberek életébe. Vissza akarjuk adni a vSherpa közösségnek azt, amit mi kapunk ezektől a termékektől.

Közösségünk:

Szeretnénk, ha Te is csatlakoznál hozzánk ezen az úton. Ha van kedved, oszd meg velünk a gondolataidat, tapasztalataidat, és légy részese annak a közösségnek, amely az egészségesebb, tudatosabb életmódért dolgozik. Együtt teremthetünk valami igazán nagyszerűt!

Csatlakozz hozzánk!

Minden termék, minden ötlet mögött áll egy történet, egy „miért”. A vSherpa étrend-kiegészítők mögött a mi személyes történetünk áll. Szenvedélyünk és elkötelezettségünk az egészségmegőrzés iránt mélyebb, mint amit elsőre gondolnál. A termékek mögötti személyes hajtóerőnket, az utat, amit bejártunk, és a missziónkat, amit vállaltunk, megismerheted, ha elolvasod az „A Miértünk” elnevezésű menüpontot.

Célunk, hogy teremtsünk!