vSherpa Bubble Kollagén 10.000 mg + C-vitamin pezsgő italpor

Üdvözlünk a vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor világában! Ezzel az új és izgalmas étrend-kiegészítővel most könnyedén gondoskodhatsz a tested vitalitásáról és szépségéről minden egyes kortyban. Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor egy olyan termék, amely nem csak ízletes és frissítő, hanem kiemelkedően hatékony is a kollagén és C-vitamin bevitelére.

Az egyszerűség és az egészség találkozik! Mi tudjuk, hogy a kollagén és a C-vitamin nélkülözhetetlenek a tested számára, de fontos megérteni a különbséget, amit egy kiváló minőségű kollagén-kiegészítő képes tenni. Sok kollagént tartalmazó kapszulás étrend-kiegészítő ehhez a termékhez képest csak a kollagén töredékét juttatja be a szervezetedbe, míg mi ebben az italporban napi 10.000 mg kollagént és 2.000 mg C-vitamint kínálunk. Miért is olyan fontos ez a különbség?

A kollagén a bőr, a haj és a körmök, illetve az ízületek egészségének megőrzésében játszik kulcsfontosságú szerepet. De figyelj, a legtöbb kapszulás kollagén-kiegészítő csak 1-2 g kollagént tartalmaz, míg nálunk napi 10 g kollagén kerül a poharadba. Ez azt jelenti, hogy az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor segít intenzíven támogatni a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és fiatalos megjelenését.

Az ízületek egészségének megőrzése és mozgékonyságuk fenntartása szempontjából a kollagén kulcsfontosságú szerepet játszik, mivel a porcok és inak fő alkotóeleme. A kollagén hozzájárul az ízületek rugalmasságához és tartósságához, valamint csökkentheti az ízületek kopását és fájdalmát. Tudományos kutatások is alátámasztják, hogy a kollagén-kiegészítők segíthetnek az ízületek egészségének javításában és védelmében, különösen az idősebb korosztály számára.

Az italpor könnyedén elkészíthető: egyszerűen keverd el egy pohár vízben, és néhány pillanat alatt frissítő, szénsavas ital válik belőle. A tutti-frutti íz pedig azonnal kedvenceid közé fog tartozni. Így minden nap könnyedén élvezheted az egészséges és finom italt, miközben gondoskodsz a tested szépségéről és egészségéről.

A kollagén egy alapvető fehérje a bőr, a haj és a körmök, továbbá az ízületek egészségének fenntartásához. Az évek során a kollagén termelése természetesen csökken, de most itt a lehetőség, hogy pótoljuk ezt a hiányt. A vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor kollagénje támogatja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, valamint segíthet az apró ráncok és a bőr öregedésének csökkentésében.

De miért is van szükségünk C-vitaminra? A C-vitamin egy erős antioxidáns, ami hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez és a szervezet védekező képességének növeléséhez. Ezenkívül segíti a kollagén termelést is, így együtt a kollagénnel segíthet a bőr és a körmök egészségének megőrzésében.

Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor könnyen oldódik egy pohár vízben, és azonnal finom, szénsavas itallá változtatja azt. Így minden nap élvezheted a frissítő tutti-frutti ízt, miközben gondoskodsz a bőröd és az egész tested egészségéről.

Csatlakozz hozzánk a vSherpa közösségben, és tedd az egészséged és szépséged a középpontba! Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor segít abban, hogy könnyedén és ízletesen vihesd be a szervezetedbe a napi 10 g kollagént és 2 g C-vitamint. Tegyél egy lépést az egészségesebb élet felé, és élvezd a vSherpa minőségét minden kortyban!

A vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor egy olyan kimagaslóan hatékony étrend-kiegészítő, amit azért alkottunk meg, hogy segítsünk megőrizni az egészséges és fiatalos megjelenést, valamint az optimális immunrendszer működést. Szeretnénk lehetővé tenni, hogy természetes úton támogasd a testedet, és élvezd az egészségesebb életmód előnyeit.

A Kollagén és C-vitamin Szinergiája az Egészségért

A vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor egy innovatív étrend-kiegészítő, mely a kollagén és C-vitamin kombinációját hozza el a mindennapi életünkbe. Ahhoz, hogy megértsük ennek a terméknek az értékét, először is áttekintjük a kollagén és C-vitamin szerepét az emberi szervezetben, valamint a tudományos kutatások által kimutatott előnyeiket.

Kollagén - Az Egészséges Bőr és Ízületek Alapja

A kollagén egy alapvető fehérje, amely megtalálható a bőrben, az ízületekben, a hajban és a körmökben. A kollagén hozzájárul a bőr rugalmasságához és hidratáltságához, és kulcsszerepet játszik az ízületek egészségének fenntartásában. Az életkor előrehaladtával a kollagén termelése csökken, ami hozzájárulhat a bőr öregedéséhez és az ízületi problémák kialakulásához.

Kutatások kimutatták, hogy a kollagén-kiegészítés támogathatja a bőr hidratáltságát, csökkentheti a ráncok mélységét és javíthatja az ízületek mozgékonyságát.

C-vitamin - Az Immunrendszer Erősítője és a Kollagén Termelés Támogatója

A C-vitamin, vagy aszkorbinsav, egy erős antioxidáns, amely számos fontos szerepet játszik a szervezetben. Az immunrendszer erősítése mellett a C-vitamin kulcsfontosságú a kollagén termeléshez is. A kollagén szintéziséhez nélkülözhetetlen a C-vitamin jelenléte, és hiánya hozzájárulhat a bőrproblémákhoz és az ízületi fájdalmakhoz.

Tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a C-vitamin-kiegészítés javíthatja a bőr textúráját, támogathatja a kollagénképződést és erősítheti az immunrendszert.

Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin - A Természetes Szinergia

Ebben az innovatív termékben a kollagén és C-vitamin összeolvad, hogy kínáljon egy olyan étrend-kiegészítőt, amely a kettő kombinációjának előnyeit kínálja. A kollagén segíthet a bőr egészségének és fiatalos megjelenésének megőrzésében, míg a C-vitamin támogatja a kollagén termelést és az immunrendszert.

Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor könnyen és gyorsan elkészíthető, és finom tutti-frutti ízével igazi élvezet a fogyasztása. Az egyszerűség és az élettani előnyök kombinációja teszi ezt az étrend-kiegészítőt ideálissá azoknak, akik szeretnék javítani bőrük és ízületeik állapotát, miközben erősítik az immunrendszerüket és támogatják az általános jólétüket.

Tegyél egy lépést az egészségesebb életmód felé az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin segítségével, és élvezd a tudomány által alátámasztott előnyöket minden kortyban.

Kiknek és miért ajánljuk a vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin italpor terméket?

Kiknek segít leginkább ez a termék?

Bőrápolásra összpontosítók: Azok, akik a bőrük egészségét és fiatalos megjelenését szeretnék megőrizni vagy javítani, profitálhatnak a kollagén és C-vitamin kombinációjából, mivel ezek kulcsfontosságú szerepet játszanak a bőr hidratáltságában és rugalmasságában.

Ízületi problémákkal küzdők: Az ízületi fájdalmakkal és merevséggel küzdő emberek számára a kollagén támogathatja az ízületek egészségét és mozgékonyságát, hozzájárulva a komfortosabb élethez.

Sportolók és aktív életmódot élők: Azok, akik rendszeresen sportolnak vagy aktív életmódot folytatnak, nagyobb igényt támasztanak az ízületeik és a bőrük egészségére, és ebben a termék segíthet.

Azok, akik lassuló anyagcserével küzdenek: A kollagén és a C-vitamin hozzájárulhat az anyagcsere folyamatokhoz, így azok, akik lassuló anyagcserével vagy súlyproblémákkal küzdenek, előnyöket élvezhetnek.

Időskorúak: A kollagén-kiegészítők segíthetnek a bőr öregedési jeleinek enyhítésében és az ízületek egészségének fenntartásában.

Immunrendszer erősítését keresők: A C-vitamin ismert immunrendszer erősítő tulajdonságokkal rendelkezik, így azok, akik fokozott immunvédelemre vágynak, szintén profitálhatnak a termékből.

Kiegyensúlyozott étrendet követők: Azok, akik igyekeznek egy kiegyensúlyozott étrendet fenntartani, és odafigyelnek az egészségükre, a kollagén és C-vitamin kiegészítése hozzájárulhat az általános jólléthez.

Kozmetikusok és szépségápolási szakemberek: A kollagén és C-vitamin hozzájárulhat a bőr egészségéhez és megjelenéséhez, így a szépségápolással foglalkozó szakembereknek is érdekes lehet.

Fokozott stressz-szinttel élők: A stressz hatással lehet a bőr és az immunrendszer egészségére, így azok, akik magas stressz-szinttel küzdenek, szintén profitálhatnak a termékből.

Miben segít ez a termék?

Bőr egészségének javítása: A termék kollagén tartalma hozzájárulhat a bőr hidratáltságának és rugalmasságának növeléséhez, valamint a ráncok és finom vonalak csökkentéséhez, így segítve a fiatalosabb megjelenést.

Ízületek támogatása: A kollagén segíthet az ízületek rugalmasságának és mozgékonyságának fenntartásában, és enyhítheti az ízületi fájdalmakat.

Immunrendszer erősítése: A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, így segítve a betegségek elleni védekezést és a gyorsabb gyógyulást.

Haj és köröm egészsége: A kollagén hozzájárulhat a haj és a köröm egészségének javításához, segítve azok erősödését és növekedését.

Emésztés támogatása: A termék könnyen emészthető, és segíthet az emésztőrendszer hatékonyabb működésében.

Stresszkezelés: A stressz hatására a bőr és az immunrendszer is sérülhet, így a termék hasznos lehet a stresszel küzdők számára.

Anyagcsere támogatása: A kollagén és C-vitamin együttesen hozzájárulhatnak az anyagcseréhez és a zsírégetéshez.

Fiatalos megjelenés: Az öregedés jeleinek csökkentése, a bőr hidratáltságának és rugalmasságának növelése, valamint a haj és köröm erősítése révén az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor segíthet fenntartani a fiatalos megjelenést.

Egészségesebb életmód: Azok számára, akik proaktívan gondoskodnak az egészségükről és az általános jóllétükről, ez a termék hozzáadott egészségügyi előnyöket nyújthat.

Kiknek nem ajánlott?

Vannak bizonyos csoportok, akiknek óvatosan kell bánni ezen termék fogyasztásával, vagy konzultálniuk kell orvosukkal mielőtt elkezdik szedni.

Allergiák: Ha allergiás vagy érzékeny vagy valamelyik összetevőre, akkor a termék fogyasztása kerülendő.

Gyógyszerek és egészségügyi problémák: Azoknak, akik rendszeresen gyógyszereket szednek vagy akik súlyos egészségügyi problémákkal küzdenek (például veseproblémák, májbetegségek, vérzékenység stb.), ajánlott konzultálni orvosukkal vagy szakemberrel a termék használatáról.

Terhesség és szoptatás: Terhesség alatt vagy szoptatás alatt álló nőknek mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt fogyasztanak, beleértve az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italport is.

Gyermekek: A termék általában nem ajánlott gyermekeknek, hacsak nem a kezelőorvosuk ajánlotta az ilyen típusú termékek használatát.

A 3 legfőbb ok, amiért érdemes megrendelned ezt a terméket:

1. Bőr és ízületek egészségének támogatása

A kollagén és C-vitamin kombinációja segíthet javítani a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és csökkenteni az öregedési jeleket. Emellett támogathatja az ízületek egészségét és mozgékonyságát, enyhítve az ízületi fájdalmakat.

2. Immunrendszer erősítése

A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, segítve a betegségek elleni védekezést és a gyorsabb gyógyulást, így az egész szervezet egészségét támogatja.

3. Könnyű és ízletes fogyasztás

Az italpor könnyen és csomómentesen oldódik a vízben, és finom tutti-frutti ízzel rendelkezik, így a fogyasztók szívesen veszik be, és könnyen beilleszthetik az étrendjükbe.

Mire nyújt megoldást?

vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor: A Kollagén és C-vitamin Szinergiája a Szép Bőrért és Egészséges Testért

A kollagén az emberi test egyik legfontosabb fehérjéje, amely főként a bőr, az ízületek és az inak alkotóeleme. Az öregedéssel és a környezeti hatásokkal a kollagén szintje csökkenhet, ami a bőr öregedéséhez és az ízületi problémákhoz vezethet.

Kollagén: Az Egészséges Bőr és Ízületek Alapja

A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért és hidratáltságáért. A kollagénhiány a bőr öregedését, ráncok és finom vonalak kialakulását eredményezheti. A kollagén a porcok és inak fontos alkotóeleme is, és hiánya az ízületek kopását és fájdalmát okozhatja. Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor napi adagja jelentős mennyiségű kollagént tartalmaz, ami segíthet fenntartani a bőr és az ízületek egészségét.

Az ízületek egészsége és működése kulcsfontosságú a mozgás és a testfunkciók fenntartásához. A kollagén, mint az emberi test leggyakoribb fehérje, jelentős szerepet játszik az ízületek egészségének támogatásában. Az ízületekben található porcok és inak nagy részét a kollagén alkotja, különösen a kollagén típusok közül a II. és a III. típus.

A kollagén felelős a porcszövetek rugalmasságáért és tartósságáért. A porcok felszínét borító kollagénréteg segít csökkenteni az ízületek közötti súrlódást és kopást, így megakadályozva az ízületi fájdalmak kialakulását és az ízületek károsodását. Emellett a kollagén hozzájárulhat az ízületek rugalmasságának fenntartásához és az ízületi mozgékonyság javításához.

A kollagénhiány vagy a kollagén termelés csökkenése az öregedéssel járhat, ami negatív hatással lehet az ízületek egészségére. Az ízületekben fellépő kopás és fájdalom gyakori probléma az idősebb korosztályban, és a kollagén-kiegészítők szerepe az ízületek védelmében és támogatásában fontos lehet.

Több tudományos tanulmány is vizsgálta a kollagén kiegészítők hatását az ízületek egészségére, és néhány kutatás azt sugallja, hogy a megfelelő kollagén bevitel hozzájárulhat az ízületek komfortjának és mozgékonyságának javításához. Az ízületek egészségének fenntartása és a kollagén szerepének megértése további kutatások és klinikai vizsgálatok tárgyát képezi, de az eddigi eredmények ígéretesek és arra utalnak, hogy a kollagén fontos lehet az ízületek optimális működéséhez.

C-vitamin: Az Immunrendszer Erősítője és Antioxidáns Védelem

A C-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Erősítheti az immunrendszer védekezőképességét és segíthet a betegségek elleni harcban. Emellett erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítik a szervezetet a szabad gyökök elleni védelemben, így lassítva az öregedési folyamatokat és megelőzve a sejtek károsodását.

Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor előnyei:

  • Segíthet a bőr hidratáltságának és rugalmasságának növelésében, valamint a ráncok és finom vonalak csökkentésében.
  • Támogathatja az ízületek egészségét és mozgékonyságát, enyhítve az ízületi fájdalmakat.
  • Erősítheti az immunrendszert és segíthet a betegségek elleni védekezésben.
  • Az antioxidáns tulajdonságok segíthetik a sejtek védelmét és az öregedési folyamatok lassítását.

Az vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin pezsgő italpor egy egyszerű és hatékony módja annak, hogy a kollagén és C-vitamin előnyeit beemeljük a mindennapi étrendünkbe, és segítsünk megőrizni a szép bőrt és egészséges testet.

A termék GMP auditált üzemben, ellenőrzött körülmények között készült. Glutén-, laktóz-, GMO- és titán-dioxid mentes. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert. A termék cukormentes.

(Források megjelölése az oldal alján.)

Contenu réductible

Mik a vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin italpor hatóanyagai?

16 g italporban, ami a napi ajánlott mennyiség:

10.000 mg Kollagén Peptid

2.000 mg C-vitamin

Mik a termék összetevői?

Összetevők: hidrolizált
marhakollagén, étkezési sav (citromsav), C-vitamin (aszkorbinsav), szódabikarbóna, tutti-frutti poraroma, céklavörös természetes színezék, édesítőszerek (aceszulfam-K, szukralóz), só

Mennyibe kerül a vSherpa Bubble Kollagén + C-vitamin italpor?

A termék fogyasztói ára: 12.500.- Ft / tasak

A vSherpa Bubble Kollagén 10.000 mg + C-vitamin tutti-frutti ízű pezsgő italpor étrend-kiegészítő készítmény tasakonként 30 adagot tartalmaz.

Ajánlott adagolás

Ajánlott mennyiség: napi 1 adag (16 gramm = 5 teli adagolókanál) italpor
fogyasztása egy pohár vízben feloldva.

OGYÉI notifikációs szám

OGYÉI notifikációs szám: 33605/2024

OGYÉI: Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A terméket száraz, hűvös helyen tárolja, hogy minőségét megőrizze a dobozon jelzett időpontig.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Azt étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Gyártás

A vSherpa Bubble Kollagén 10.000 mg + C-vitamin tutti-frutti ízű pezsgő italpor étrend-kiegészítő magyarországi GMP auditált üzemben készül. GMP: Good Manufacturing Practice, azaz Helyes Gyártási Gyakorlat. Alkalmazása a gyógyszeriparban terjedt el. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye. Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés. A GMP követelményei a gyártáson kívül a minőségellenőrzésre is vonatkoznak. A gyártási és ellenőrzési adatokat dokumentálni kell és az adatokat meg kell őrizni, így azok visszakereshetőek.

Nézd meg hogyan készülnek a vSherpa termékek!

A fent olvasható leírásban a termékösszetevők azon hatásait emeltük ki, amelyeket relevánsnak véltünk abból a szempontból, amiért az adott összetevő a termékfejlesztés során a termékbe került. Emellett fontos hangsúlyoznunk, hogy a hatóanyagokra vonatkozó állítások szakirodalmi írásokból vett megállapítások, melyek az említett hatóanyagra vonatkoznak és nem a terméknek tulajdonítunk ilyen hatást. A korrekt tájékoztatás jegyében kiemelnénk még, hogy a vSherpa Bubble Kollagén 10.000 mg + C-vitamin tutti-frutti ízű pezsgő italpor egy étrend-kiegészítő termék - ahogy a megnevezésben is szerepel - és nem gyógyszer. Nem alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Források:

  1. Asserin, J., Lati, E., Shioya, T., & Prawitt, J. (2015). The effect of oral collagen peptide supplementation on skin moisture and the dermal collagen network: evidence from an ex vivo model and randomized, placebo-controlled clinical trials. Skin Pharmacology and Physiology, 29(6), 307-317.
  2. Pullar, J. M., Carr, A. C., & Vissers, M. C. (2017). The roles of vitamin C in skin health. Nutrients, 9(8), 866.