Fizetési információk

Weboldalunkon lehetőség van többféle fizetési módot választani.

I. Online fizetési opciók

  1. Stripe

A Stripe, Inc. egy ír-amerikai pénzügyi szolgáltatásokkal és szoftver-szolgáltatással (SaaS: Software as a Service) foglalkozó vállalat, amelynek székhelye Dél-San Francisco (Kalifornia, Egyesült Államok) és Dublin, Írország. A cég elsősorban fizetésfeldolgozó szoftvereket és alkalmazásprogramozási felületeket (APIs: Application Programming Interfaces) kínál e-kereskedelmi webhelyekhez és mobilalkalmazásokhoz.

A Stripe szolgáltatásai ún. PCI-Complaint (Payment Card Industry) szolgáltatások. Más szóval, megfelelnek az ipar szigorú szabványainak, és a kártyabirtokos adatait biztonságosan tárolják.

A Stripe Payments egy hatékony fizetési processzor az online értékesítéshez. Több tucat fizetési módot és több mint 135 valutát tud elfogadni.

Az online fizetés minden ismert kártyatípussal lehetséges, többek között Visa, MasterCard, és American Express kártyával.

  1. PayPal

Vásárlóink az online fizetéshez PayPal számlájukat is használhatják, ami lehetővé teszi a kártyaadatok nélküli fizetést. Egyszerű és biztonságos.

  1. Apple Pay

Az Apple Pay az Apple Inc. mobilfizetéses és mobiltárca szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online fizessenek. Az Apple Pay szintén egyszerű és biztonságos módja az online fizetésnek.

Hogyan fizethet Apple Payjel online módon? Itt találja a leírást: https://support.apple.com/hu-hu/HT201239

  1. Google Pay

A Google Pay a Google által kifejlesztett mobilfizetési  szolgáltatás, amely lehetővé teszi az online vásárlásokat. Gyorsan fizethet a Google Pay alkalmazásban biztonságosan tárolt hitelkártyájának használatával. A Google Pay alkalmazás esetében sem kell minden alkalommal megadnia kártyája adatait.

II. Utánvét

A címzettnek lehetősége van a megrendelés során utánvétes fizetést választani. Az utánvét beszedése díjmentes. Az utánvétet a címzett készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheti a GLS futárnál. A bankkártyával kiegyenlített utánvét összegéről bizonylatot kap. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

III. Átutalás

Vásárlóinknak lehetőségük van átutalással is fizetni, ha a fenti fizetési módok közül egyiket sem preferálják. Átutalással történő fizetési igényét kérjük jelezze telefonon (+36 20 2 28 28 78) vagy e-mailben (hello@wnwcorp.eu) és örömmel teljesítjük kérését.