vSherpa Magnézium-biszglicinát + B6-vitamin + D3-vitamin + cink

Ennek a terméknek a segítségével a legjobban hasznosuló formában tudod pótolni a nélkülözhetetlen magnéziumot!

Fáradt és kimerült vagy? Izomgörcsöktől szenvedsz? Intenzíven sportolsz? Rosszul alszol? Vagy egyszerűen csak tisztában vagy a magnézium fontosságával és a legjobban hasznosuló formát keresed?

A vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő terméket azért alkottuk meg, hogy segítsen a fáradtság és kifáradás csökkentésében, az izomgörcsök megszüntetésében, hozzájáruljon a normál izomműködéshez, fokozza az izomzat regenerációját, serkentse az immunrendszert, megelőzze a szív- és érrendszeri problémákat, javítsa az alvás minőségét, segítse a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat és fokozza a sportteljesítményt.

A 100%-ban vegán termék 4 hatóanyagával tehát elsősorban a megfelelően hasznosuló magnézium pótlást hivatott elősegíteni.

Míg sok magnézium készítmény a piacon szervetlen, alig hasznosuló formában tartalmazza ezt a rendkívül fontos ásványi anyagot, addig a vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő termék nemcsak jól szívódik fel, de emellett kellemetlenséget sem okoz az arra érzékenyeknek és ki tudja fejteni pozitív hatásait.

Kifutó csomagolás: 1+1-es akció!

Környezettudatos újításunk jegyében lecseréljük jelenlegi hengeres papírdobozainkat 100%-ban újrahasznosítható doypack tasakokra – pont, mint a többi 8 vSherpa csúcsminőségű termékünknél. Az új csomagolás praktikusabb, könnyebb és mindenek előtt: zöldebb. 🌿 Ez a lépés jelentősen csökkenti ökológiai lábnyomunkat, mivel ezek a tasakok kevesebb nyersanyagot igényelnek (értsd: kevesebb fa kivágása) és alacsonyabb környezeti terhelést jelentenek. Köszönjük, hogy velünk tartasz!

A változtatás jót jelent a Földnek és ajándékot neked! Minden megrendelt termék mellé, a másodikat ajándékba kapod, azaz egyet fizetsz kettőt kapsz. A 2. terméket nem kell kosárba tenned, a rendszer automatikusan megjeleníti majd neked a pénztárnál.

Kiknek ajánljuk a vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő terméket?

Kiknek segít leginkább ez a termék?

 • stresszes életvitelt folytatóknak
 • intenzíven sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek
 • fokozott szellemi igénybevételnek kitett nőknek és férfiaknak
 • terhes és szoptató kismamáknak
 • diétázóknak, fogyókúrázóknak
 • 50 év feletti nőknek és férfiaknak
 • fáradt, kimerült és rosszul alvó nőknek és férfiaknak

Akik szenvednek vagy küzdenek az alábbiakkal, azoknak gyors megoldás ez a termék:

 • fáradtság, kimerültség
 • izomgörcsök
 • stressz
 • gyenge sportteljesítmény
 • rossz minőségű alvás
 • koncentrációzavar

A 3 legfőbb ok, amiért érdemes megrendelned ezt a terméket:

1. Jelenleg nincs Magyarországon olyan étrend-kiegészítő termék, ami ezeket a hatóanyagokat ilyen kombinációban, ilyen mennyiségben tartalmazná.

2. Talán évek óta szenvedsz az izomgörcsöktől. A termék megoldást kínál a fáradtság és a kifáradás csökkentésére, hozzájárul a normál izomműködéshez, fokozza az izomzat regenerációját, serkenti az immunrendszert, megelőzi a szív- és érrendszeri problémákat, javítja az alvás minőségét, segíti a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat és fokozza a sportteljesítményt.

3. A termékben található vitaminokkal hiányokat előzhetsz meg.

Hatóanyagtáblázat

Az összetevőkért kattints ide.

Mire nyújt megoldást?

A vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő terméket azért alkottuk meg, hogy segítsen a fáradtság és kifáradás csökkentésében, az izomgörcsök megszüntetésében, hozzájáruljon a normál izomműködéshez, fokozza az izomzat regenerációját, serkentse az immunrendszert, megelőzze a szív- és érrendszeri problémákat, javítsa az alvás minőségét, segítse a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat és fokozza a sportteljesítményt. A 100%-ban vegán termék 4 hatóanyagával tehát elsősorban a megfelelően hasznosuló magnézium pótlást hivatott elősegíteni.

A termék alapját a jól felszívódó, kiválóan hasznosuló magnézium-biszglicinát adja. A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, melynek pótlása szinte mindenki számára fontos, mert a stressz, a sport és bizonyos élelmiszerek fogyasztása fokozhatják a magnézium kiürülését a szervezetből és a nem megfelelő táplálkozással a szükséges magnézium mennyiség be sem jut a szervezetbe. A magnézium szervetlen formái (-oxid, -szulfát, -karbonát, -hidroxid) alig hasznosulnak szervezetünkben és sajnos sok embernek még a magnézium jól felszívódó szerves formái is kellemetlenségeket okoznak (pl. laza széklet). Ezért különösen jó választás a magnézium-biszglicinát, mely a magnézium glicin aminosavval alkotott sója. A magnézium-biszglicinát választásával tehát nemcsak a magnézium előnyös hatásait élvezhetjük, hanem egyben a glicin pozitív hatásait is.

A termékben a magnézium-biszglicináton kívül megtalálható a B6-vitamin, a D-vitamin és a cink is. A magnézium és a B6-vitamin köztudottan kiegészítik egymás hatását, azt viszont már kevesebben tudják, hogy ahhoz, hogy elegendő D-vitamin legyen a szervezetben, elengedhetetlen a magnézium megfelelő mennyiségű pótlása. (Erről részletesebben a "Tudomány a termék mögött" menüpontnál olvashatsz.) A cink egy olyan nyomelem, amely nagyon fontos szerepet játszik az egészséges immunrendszer megőrzésében és mivel a szervezet nem képes tárolni, így pótlása folyamatosan szükséges.

A termék GMP auditált üzemben, ellenőrzött körülmények között készült. Glutén-, laktóz-, GMO- és titán-dioxid mentes. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, színezéket vagy adalékanyagot. A kapszula anyaga: hipromellóz, mely ellentétben az állati zselatin kapszulával, teljes mértékben növényi eredetű.

1 / 2

Összecsukható tartalom

Mik a vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő hatóanyagai?

Magnézium: A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Továbbá a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, az elektrolit-egyensúly, valamint a normál pszichológiai funkció és a normál fogazat fenntartásához, illetve részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódásban és a normál fehérjeszintézisben.

A magnézium-biszglicinát a magnézium glicin aminosavval alkotott sója. A glicin egy természetes aminosav, ami a kollagénben nagy mennyiségben megtalálható, ezért a glicin csökkenti a ráncokat, fiatalítja és hidratálja a bőrt, fokozza annak rugalmasságát. Továbbá a glicin fokozza az inzulin hatékonyságát, hozzájárul a pihentető alváshoz és szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.

B6-vitamin: A B6-vitamin részt vesz a normál cisztein-anyagcserében, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében. Hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Továbbá hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

D-vitamin: A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. Továbbá a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódásban.

Cink: A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, valamint a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához, továbbá a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. Ezenfelül a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Mik a termék összetevői?

Összetevők: Magnézium-biszglicinát, kapszula: Hipromellóz, Cink (cink-citrát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), D3-vitamin (kolekalciferol)

Hatóanyagtáblázat

Mennyibe kerül a vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő?

A termék fogyasztói ára: 7.120.- Ft / doboz

A vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő készítmény dobozonként 60 db vegán kapszulát tartalmaz.

Ajánlott adagolás

Adagolás: naponta 2 kapszula bő folyadékkal

OGYÉI notifikációs szám

OGYÉI notifikációs szám: 29763/2022

OGYÉI: Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A terméket száraz, hűvös helyen tárolja, hogy minőségét megőrizze a dobozon jelzett időpontig.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Azt étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Gyártás

A vSherpa Magnézium-biszglicinát étrend-kiegészítő magyarországi GMP auditált üzemben készül. GMP: Good Manufacturing Practice, azaz Helyes Gyártási Gyakorlat. Alkalmazása a gyógyszeriparban terjedt el. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye. Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés. A GMP követelményei a gyártáson kívül a minőségellenőrzésre is vonatkoznak. A gyártási és ellenőrzési adatokat dokumentálni kell és az adatokat meg kell őrizni, így azok visszakereshetőek.

Nézd meg hogyan készülnek a vSherpa termékek!

A fent olvasható leírásban a termékösszetevők azon hatásait emeltük ki, amelyeket relevánsnak véltünk abból a szempontból, amiért az adott összetevő a termékfejlesztés során a termékbe került. Emellett fontos hangsúlyoznunk, hogy a hatóanyagokra vonatkozó állítások szakirodalmi írásokból vett megállapítások, melyek az említett hatóanyagra vonatkoznak és nem a terméknek tulajdonítunk ilyen hatást. A korrekt tájékoztatás jegyében kiemelnénk még, hogy a vSherpa Magnézium-biszglicinát egy étrend-kiegészítő termék - ahogy a megnevezésben is szerepel - és nem gyógyszer. Nem alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.